Räyskälä-Säätiön tiedote 3/2017

5.4.2017

Tervehdys Räyskälästä,

Muutama ajankohtainen asia huhtikuun kunniaksi:

Opepalaveri pe 14.4. klo 10 Iso luokka
Kevään opepalaverin päivä on muuttunut lauantaista perjantaiksi. Koulutuspäällikkö Jukka Munde lähettää palaverin asialistan opettajille, joiden sähköpostiosoite hänellä on tiedossa. Mikäli asialista ei postilaatikkoosi ole löytänyt, niin ole ystävällisesti yhteydessä Jukkaan että saadaan osoitteistot kattavimmiksi.

Hinaajapalaveri la 15.4. klo 14 Iso luokka
Hinaajapalaverin päivä ei ole muuttunut.

Konevuokraliput
817:n omistajakerhojen jäsenet saavat kyseisen koneen konevuokralippunsa oman kerhonsa järjestelyiden kautta. 546:n ja muiden kuin omistajakerhojen jäsenten konevuokraliput on ostettavissa kuppilalta kuten ennenkin. Kuppilalta siis ei saa kuitattua maksuttomasti konevuokralippuja.

Saunat
Iso sauna lämpiää päivittäin perjantaista 7.4. alkaen. Pikkusaunalla on löylyjä tarjolla viikonloppuisin (pe - su) kunnes siirrytään jokailtaiseen malliin kauden kunnolla käynnistyttyä. Saunavuorot vappuun saakka:

Iso sauna                           Pikku sauna (pe-su)

Naiset  klo 17-19                  Miehet klo 18-20

Miehet klo 19-21                  Naiset klo 20-22

 

Pääsiäisohjelmaa kentän kupeessa
Pääsiäislauantaina 15.4. syttyvät pääsiäistulet klo 17 Tapio Pietilän toimesta Alimmaisen rannalla. Mukaan kannattaa ottaa omat makkarat ja virvokkeet.

Poliisien harjoittelukausi käynnistyy
Tulevana viikonloppuna (8.-9.4.) alkaa poliisien kevätkausi ja lämmittelykurssit. Kevätkauden viimeinen koulutuspäivä on poliisien osalta 8. kesäkuuta.

Lyhty 2017
Räyskälä-Säätiön työlistoilla Lentopuolen yleishenkilönä toimii tänä vuonna Jorma ”Kessu” Länsirinne. Kessu aloittaa työnsä huhti-toukokuun taitteessa ja siitä eteenpäin Lyhtyyn saa yhteyden joko puhelimitse 040 173 2331 tai sähköpostilla lyhty (at) rayskala.fi. Tervetuloa Kessu!

Talkoovoimaa
Aprilliviikonlopun aikana saatiin talkoilla aikaan motelliin, luokkiin ja toimistoihin uudet verhot sekä iso kasa uusia päiväpeitteitä motellihuoneisiin. Suurkiitos koko talkooporukalle ja Helille vielä erikseen napakasta organisoinnista ja päälliköinnistä! Jälleen todettiin, että kuinka mukava onkaan porukalla puuhastella yhteisen hyvän eteen ja kuinka huomaamatta työt valmistuvatkaan, kun käsipareja on riittävästi. Kiitos!

Lomaviikko
Lomailen pääsiäisen jälkeisen viikon (16). Puhelimeeni vastailee loman ajan kaima Lehtisen Mari. Mari L vastaa myös sähköposteihin Räyskälän office.fi-osoitteesta ja on paikalla Räyskälässä ko viikon aikana ma-to mm mahdollisia lippuostoksia varten.

-mari-